torstai 24. tammikuuta 2013

Marilindat


Marilindat
Ohje: Cookie A Marilinda (knit.sock. love.)
Puikot: 2.25mm puiset sukkapuikot
Lanka: Ei muistikuvaa mitä tuo lanka on

Vihdoin valmista! Marilindat ovat valmiit. Niissä on vain yksi ongelma. Ne ovat erikokoiset keskenään. Toinen (oikean puoleinen) on tehty kesällä ja toinen nyt tammikuussa. Kesällä tehty on löysempi ja viisi (5!!) senttiä pitempi. Nyt sitten pitäisi joko kokeilla jos tuo toinen kutistuisi pesukoneessa tai tehdä kolmas sukka, sillä itse asiassa tuo pienempi on mukavampi (tykkään hyvin istuvista sukista, joten se ei haittaa ollenkaan että on tiukka). Saa nähdä miten näille käy.

Sitten loppuun vielä kuva kesken eräisestä sukasta. Siitä tulee luultavammin kyllä liian iso, mutta pitää nyt katsoa...

Ideoita siihen mitä teen tuolle Marilindalle?

2 kommenttia:

 1. Tervehdys salaiselta ystävältäsi! Kauniit ovat sukat jälleen. Salaa kadehdin ihmisiä, jotka saavat sukkia ylipäänsä aikaan. Kolme vuotta sitten aloitettu sukka tuolla odottelee vielä pariaan ja neulomukset tuntuvat muutenkin etenevän ikävän hitaasti.

  Yhdet pidempivartiset palmikkosukat olen tehnyt, muut ovat olleet tavallisempia. Mutta niille palmikkosukille kävi aikalailla samoin kuin noille sinun Marilindoillesi. Toinen oli hiukan lyhempi varresta ja paaaaaljon kireämpi. Siis vaikka aivan peräkkäin ne tein ja samat silmukkamäärät ym. tietenkin kyseessä, kun mallineule oli sama. Ehkä pitäisi vain kartuttaa tuntumaa ja neuloa ahkerammin nimenomaan pitkiä sukkia. ;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse tässä juuri olen aloittanut pitkästä aikaa jotain muutakin kuin sukkia. Sukat on vaan niin kätevät ottaa aina mukaan joka paikkaan.

   Poista