torstai 21. helmikuuta 2013

Miksi aina käy näin?

Taas tämä yli kuukauden tauko postausten välillä...

Tänään on hyvä päivä. Kotioven avattua näin heti ensimmäisenä lattialla olevan saapumisilmoituksen. Paljon odotettu paketti saapui! Ensimmäinen paketti salaiselta neuleystävältäni. No eihän siinä auttanut muu kuin noukkia saapumisilmoitus lattialta ja mennä hissillä alas ja kävellä postiin. Paketin hakureissuni kestikin huimat 8 minuuttia.

Osallistun siis tämän kevään salainen neuleystävä kierrokselle. Siinä jaetaan kaikille salainen ystävä, joka lähettelee kortteja, kommentoi blogiin ja lähettää kerran kuussa paketin. Omaa pariani en ole onneksi  laiminlyönyt samalla tavalla kuin blogiani. Salaiselta neuleystävältäni on tullut kaksi korttia, e-kortti ja paketti.

Mitäs paketissa sitten oli?
Miksi kuvan pitää tulla väärinpäin...
Teetä, suklaata ja sukkalankaa! Tumma suklaa varmaan löytää paikkansa jostain leivonnaisesta, crunchy caramel katoaa tällä hetkellä suuhuni. Kupissakin on jo teetä. En ole edes tiennyt että tuollaisia T-stick juttujakin on. Langastakin tekisi mieli jo aloittaa sukat, mitäs turhia miettimään niitä miljoonia muita keskeneräisiä.

Ai niin en ole edes muistanut mainita suuresta sukkahaasteesta johon kanssa osallistun. Robobobotit olivat tammikuun sukat siihen haasteeseen. Helmikuun sukistakin jo toinen on valmis. Jotain muutakin pientä on taas valmistunut ja keskeneräisiä riittää. Mutta niistä joku toinen kerta. Nyt rupean etsimään mallia johon käytän tuota ihanaa uutta lankaa.

2 kommenttia:

  1. Helei! Kiva kuulla, että perille tuli. :)

    Ja minulla muuten käy monesti samoin: blogi on hiljainen pitkän aikaa ja sitten välillä tulee monta kirjoitusta peräkanaa - jopa samana päivänä! Miksi ei osaa pitää yllä tasaista kirjoitustahtia? Vähän olen kade niille, jotka päivittävät blogiaan esim. joka viikko tiettynä päivänä. Ihailtavaa säntillisyyttä!

    Oikein ihanaa kuun vaihdetta! Meillä päin alkaa koululaisten loma tämän päivän jälkeen ja tuntuu, että kevättä kohti mennään!

    Terveisin,
    Salaisesi :)

    VastaaPoista
  2. Hienon paketin olet saanut :). Minä en päivitä myöskään blogia usein, enää :).

    VastaaPoista