tiistai 19. marraskuuta 2013

SNY + muuta

Hei taas. Koulun puolelta on ollut kiireistä, joten blogi on taas jäänyt.
Tänään tuli marraskuun snypaketti. Avatessani sen ihana vanilijan tuoksu pöllähti paketista. Snyni on aivan paras. En malta odottaa että saan ensi kuussa tietää kuka hän oikeasti on!


Oliivin väristä Väinämöistä! Se on aivan ihanaa. Lempivärini niistä on sahrami, mutta oliivi tulee heti kakkosena. Se on ihanaa. Nyt vain pitäisi keksiä joku ihana malli langalle. Tuoksukynttilät tuoksuvat ihanalle ja kasvonaamiot ovat aina mukavia. Suklaa on luultavasti hyvää, en ole sitä ennen syöny ja tee taitaa päästä kanssa testiin heti illalla. Kiitos vielä miljoonasti!

Viime viikkoina on tullut tehtyä montaa eri työtä, joten en jaksa kuvata kaikkia tänne. Olen myös kehrännyt värttinällä kokeilu eriä. Eipä tuosta langasta kovin tasaista vielä tullut, mutta onhan se silti ihanaa, kun se on itse tehtyä. Olen myös tehnyt kyjyyn tiskirättejä.5 kommenttia:

 1. todella kivan näköisiä tiskirättejä olet tehnyt.

  Ihanasti parit osaavat lukea omaa pariaan.

  VastaaPoista
 2. Väinämöinen on kyllä huippua, oon löytänyt sen ihan vasta ja rakastuin heti! Ja vautsi noita sun kehräämiä lankoja! Missä oot opetellut kehräämään? Sairaan hienot värit. :)

  -Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelin kehräämään värttinällä ihan ullaneuleen ohjeella. Kuitunöttöset ja värttinän sain lainaan kaveriltani. Rukillakin olen kehräillyt ja sen opettelin kirjan avulla.

   Poista
 3. Kiitos paketeista on ollut kyllä ihan mieleisiä langoista teen heti jotain kun vaan kerkiin
  Ja hyvää joulua ja onnelista uutta vuotta

  VastaaPoista