keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kämmekkäät

Innostuin kämmekkäistä, joten päätin neuloa itselleni sellaiset. Etsin sopivaa ohjetta ja törmäsin tällaiseen Ruostekenno-ohjeeseen. Kuvat ovat huonoja sillä otin ne kiireessä puhelimellani, koska kamerani akku on loppunut ja laturi jäi kotiin.


Hups varpaat jäi kuvaan

Neuloin nämä kahdessa päivässä. Lankana käytin 7 veljestä (sama väri kuin Burun sukissa). Puikkoina olivat 3 mm paksut sukkapuikot. Tykkään tosi paljon tuosta kuviosta ja sen neulominenkin on kivaa. Olen käyttänytkin näitä jo useasti. 

Ihanasti tarkentanut mihin sattuu...

Selailin joululahjaksi saamaani kirjaa nimeltä Neulojan suuri silmukkakirja ja halusin kokeilla helmien neulomista. Harmikseni minulla ei ollut sopivan kokoisia helmiä. Harmaissa kämmekkäissä olevat helmet ovat peräisin siskoni korusta, joka on joskus mennyt rikki. Huomasin niiden sopivan täysellisesti kennokuvion koloihin miettiessäni miten ne pysyisivät hetken aloillaan sängylläni. Eihän siinä sitten auttanut muu kuin neuloa toisetkin kämmekkäät. Helmet ja lanka ovat kivasti saman värisiäkin. Helmien laittaminen oli kivaa ja sitä voisin kokeilla joskus muullonkin.

Kummista tykkäätte enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti