perjantai 13. tammikuuta 2012

Villasukkia

Ooh otsikkoni ovat hyvin omaperäisiä!

Olen odottanut että saan useammat sukat valmiiksi ennen kuin laitan niitä tänne. Nyt niitä tulee kolmet tähän postaukseen. Yhdet, jotka annoin äidilleni, yhdet annoin kaverilleni ja yhdet annan toiselle kaverilleni tai pidä itselläni.

Halusin tehdä lyhyt vartiset sukat, sillä jämälankoja ei ollu kovin paljoa. No niitä oli niin vähän että toinen sukka on harmaa sinisillä raidoilla ja toinen sininen harmailla. Ovat ne silti pari vaikkakin eri värisiä. Annoin nämä sukat äidilleni sillä en pidä erityisemmin tuosta sinisestä lankasta. Langat luultavasti Novitan 7 veljestä langan jämiä.

Sukat, jotka menivät äidilleni
Löysin Toijalan S-marketista ihanan värisiä lankoja ja ne piti tietenkin ostaa. Halusin kokeilla sukkia, joissa on joustinneuletta myös jalkapöydän pääällä. Langat ovat 7 veljestä ja sukat sai kaverini Buru. Tykkään kyllä itsekkin näistä sukista tosi paljon.

Burun sukat
Otin kotoani kaikkia vanhoja lankoja, joiden joukossa oli punaista Tango fania. Lankaa on kamala neuloa sillä ei näe mitä on tehnyt ja se on karvaista. Selailin ohjeita ja katsoin mitä siitä voisi tehdä. Päädyin villasukkiin jotka on neulottu kaksinkertaisella langalla, mustalla 7 veljestä -langalla ja punaisella Tango fanilla. Tein ensimmäistä kertaa sukkiin tiimalasikantapään, mutta se ei oikein näy kaiken pörröisyyden keskeltä. Sukat ovat tavallaan ihan kamalat, mutta ne ovat niin pehmeät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti