sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

2. SNY paketti

Tauko on taas ollut pitkä, kuten aina. Kiire on ollut ja tenttiin lukeminen lähinnä joka iltainen tekeminen. Nytkin postaus joutui odottamaan, sillä en ollut kotona. Tentit ovat kuitenkin ohitse ja pääsiäisloma tulossa joten jospa sitä saisi jotain tänne bloginkin puolelle tehtyä.

Mutta asiaan. Paketin sisältö oli hyvin sininen.


Käsityö-lehti, teeteen elegant lankaa, palmikkopuikkoja, neuloja ja suklaata. Lehti on kiva, sillä  ei itselleni tule ja se oli mielenkiintoinen näin pikaisella selailulla. Lanka on juuri täydellisen väristä ja se päätti haluta jo Haruni-huiviksi, joten olihan se pakko aloittaa. Palmikkopuikkoja minulla ei olekkaan ja neuloja ei voi ikinä olla liikaa sillä ne aina katoavat (missäs se mun inventaariopostaus viipyykään, joka on pitäny jo pari kuukautta tehdä...). Suklaa on aina suklaata.
Oikein söpö korttikin tuli vielä perässä. Siinä on kissa lankakerien joukossa nukkumassa, voiko mikään olla söpömpää? Vielä jonain päivänä minullakin on oma neulekissa, joka leikkii langoillani kun neulon.

Ensi viikolla lupaan (voi ei nyt se on kirjoitettukkin) postata valmistuneita ja kesken olevia töitä. Ja jos se tarvikeinventaariokin ilmestyisi loman aikana...

Edit. lisää että ulkoasu vaihtu keväisemmäksi, saa tosin nähdä kuinka kauaksi aikaa.

1 kommentti:

  1. Hieno paketti. Itse olen saanut kaksi Haruni-huivia valmiiksi. Kaunis huivimalli!

    VastaaPoista