keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tarvike inventaario

Vihdoin inventaario postaus! Olen suunnitellut tätä jo parisen kuukautta... 
Kuvissa on kaikki puikkoni, koukkuni ja muut tarvikkeet, kirjat ja lehdet, jotka eivät ole töissä kiinni.
Voisikohan joku kertoa miksi bloggerin on pakko päästä kääntämään kuvat väärin päin..

Aloitetaan.
Virkkuukoukut
Ensimmäisenä virkkuukoukkuni. Metalliset ovat itseasiassa puikkokoukkuja, kokoa 3 ja 3.25. Muoviset glitter koukut ovat Novitan ja niistä ohuin, pinkki 4mm on kadonnut. Näiden koot ovat sininen 10mm, vihreä 8mm, keltainen 6mm ja oranssi 5mm. Sain joulun aikaan mummoltani bambuisia koukkuja, koot 10mm, 6mm ja 4mm. Yhdessä työssä on kiinni metallinen 1.5mm paksu koukku.

Sukkapuikot
Seuraavana sukkapuikot. Käytän ylivoimaisesti eniten sukkapuikkoja, varsinkin noita knit pron puisia 15 cm pitkiä. Sukkapuikkoja löytyy koot 9mm, 4mm ja 2-3.5mm. 3mm paksuja sukkapuikkoja minulla on itseasiassa 4 settiä; metalliset, bambuiset ja kahdet puiset(toiset 20cm pitkät ja toiset 15cm pitkät). Kuvasta puuttuu 2mm jotka ovat äitilläni lainassa, 2.25mm jotka ovat yksissä sukissa ja 2.5mm jotka ovat siskollani lainassa.

Pitkät puikot 
Pitkiä puikkoja minulla on vain viidet. Käytän niitä harvoin, sillä pyöröpuikot ovat mukavammat. Muoviset ovat 10mm, 8mm ja 7mm. Kuvassa olevat bambuiset ovat 5mm ja minulla on yhdessä työssä kiinni 4mm paksut.

Pyöröt
Kiinteitä pyöröpuikkoja on 4klp Knitpron nova metaleja 2-2.75mm, Addin 1.75mm ja 5mm, bambu 3.5mm ja Knitpron irtopäitä 3mm, 2x3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm, 6mm, 7mm ja 8mm. Kaapeleiden pituudet kaikkea välitä 40-120cm. Kuvasta puuttuu monet sillä ainakin viidet ovat jossain työssä kiinni.

Tarvikkeet
Puikkomitta, silmukkamerkkejä ja neuloja. Kuvasta jäi jostain syystä pois Snyltäni saamat palmikkopuikot.

Kirjat
Kirjoista löytyy Neulojan hakuteos, Neulo, virkkaa, kirjo eko-langasta, Cookie A:n knit.sock.love. (sukkia. rakkaudella.) ja Sock Innovation(Suloisimmat sukat) sekä Neulojan suuri silmukkakirja,

Lehtiä
Lehtiä on paljon Novitaa, kaksi Viron käsityö lehteä, Novitan sukkalehti ja Pirkanmaan käsityön lapas vihkonen.

Tulipas niitä pitkästi. Toivelistallani on kerroslaskuri, 2.25mm hiilikuituiset sukkapuikot mieluiten 15cm pitkinä ja jotain kivoja tapoja säilyttää kaikki tarvikkeeni.

2 kommenttia:

 1. Onhan siinä tarviketta kerrakseen. Erityisesti pyöröpuikkokokoelmaasi kadehdin. Ehkä pitäisi itsekin panostaa niihin.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöröpuikkoja on tosiaan tullut hommattua muutamat... Mutta niitä käytänkin sukkapuikkojen ohella ehiten.

   Poista