maanantai 20. toukokuuta 2013

Mitäs tällä kertaa keksittäis?

Kesä lähestyy ja päivät lämpenee. Eikä minullakaan ole enään kuin yksi tentti! Kohta siis alkaa kesäloma ja kaikki suunnittelemani aikataulut eivät ole toimineet... Olisin halunnut yhden paidan kesäksi valmiiksi, mutta tuollahan se vieläkin on puolessa välissä etukappaletta.

Jotain olen sentään saanut valmiiksi. Kahdet sukat. Ja päätin etten aloita uusia projekteja ennenkuin edes osa noista vanhoista valmistuisi... Mutta nyt sukkiin.


Lehdet
Puikot: 2.25mm puiset sukkapuikot
Lanka: Drops Fabel


Nämä sukat valmistuivat todella nopeasti! Molemmat 5(viidessä) päivässä. Malli oli helppo ja mukava ja kaunis. Nämä menevät Suuren sukkahaasteen toukokuun sukiksi. Muutenkin nämä ovat enemmän kesävillasukat. Ne ovat niin kauniit ja valkoiset että saa nähdä raaskiiko käyttää.


Spinning around
Puikot: 2.25mm puiset sukkapuikot
Lanka: Hjertegarn Alpaca Silk

Näitä sukkia oli niin kauan kiva tehdä, kunnes kantapäät olivat valmiit. Ja nämä aloitettiin kantapäistä. Yksiväristä sileää on aika puuduttavaa tehdä, mutta opinpas kantapäästä aloittamisen, kierreneulomisen ja JSSBO:n. Lanka ei vaan luultavasti kestä pahemmin käyttöä, joten taitavat jäädä kotisukiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti