sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Huhtikuun paketti

Huhtikuun pakettini tuli hieman myöhässä, sillä Snyni oli kipeänä. Viime viikolla se kuitenkin saapui ja ehdinkin joka päivä odotella sitä. 


Paketissa oli neljä kerää Puroa värissä Metsä. Tuo Puron väri on ihanaa. Minun onkin pitänyt ostaa sitä, mutten ole saanut aikaiseksi. Novitan kesäkäsityöt lehteäkään en ollut onneksi vielä raaskinut ostaa. Onneksi hammasrautani otettiin vähän aikaa sitten pois, niin voin jopa syödä nuo merkkarit (kuva hämää hyvin sen, että pussi on jo avattu). Suklaalusikka on mielenkiintoinen, sillä en ole sellaista ikinä juonut. Se kyllä ainakin näyttää hyvälle.

EDIT: Unohdin mainita luontoarvasta joka myös oli paketissa. Sieltä tuli 3euroa :)

Kiitos taas Snyni :)

6 kommenttia:

 1. Ihana paketti!
  Itse en raaskisi edes syödä tuota lusikkaa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus! Tuo Novita-vihkonen antaa puuhaa mukavasti kesäksi ja Puro on suloista lankaa neuloa.

  VastaaPoista
 3. Puro on ihana lanka, toivottavasti palaa joskus taas novitan valikoimaan. Kivan paketin olet saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puroa kyllä toivon itsekkin takaisin markkinoille. Onneksi sitä nyt kuitenkin löytyy varastoista 4 kerää metsää ja 9 kerää lehtoa.

   Poista
 4. Ihanaa, että paketti viimein pääsi perille. Vielä kerran nöyrät pahoitteluni viipymisestä. Mutta älä huoli: toukokuun pakettisi on pientä viimeistelyä vaille valmis. ;)

  Novitan tapoja tuntien voisin kuvitella, että Puro ilmestyy vielä markkinoille. Ehkä eri nimellä ja pienellä faceliftauksella, kuten vaikkapa Mambosta tuli Kelo. Toivotaan ainakin!

  Aurinkoisia kevätpäiviä, ystäväni!

  VastaaPoista