tiistai 1. lokakuuta 2013

Viikko 39

Sain vihdoin aikaiseksi aloitettua viikottaiset missä mennään postaukset. Alkuun mitä on viikon aikana neulonut ja loppuun mitä on saanut viikolla valmiiksi. Toivottavasti saisin postattua sunnuntaisin tai alkuviikosta.


Vihdoinkin jatkoin Charlotta II neulomista. Aloitin nämä maaliskuun sukkahaasteeseen ja nyt puuttuisi enää toisesta varsi. Saa luvan valmistua tällä viikolla!


Aloitin joku aika sitten Lacy Baktuksen. Se on edennyt ihan mukavasti telkkaria katsellessa.  


Jänön koloista puuttuu enään toinen terä. Nämä ovat tämän hetkiset luentosukkani. Jostain syystä tuosta toisesta näyttää tulevan pienempi. Lankana on salaiselta neuleystävältäni syyskuun paketissa saamaani pallasta.


Dalek-lapaseni eivät valmistu varmaan ikinä. Kirjoneule ei ole lempipuuhaani, mutta lapasista tulee kivat kunhan ne jonain kauniina päivänä valmistuisivat.

Koala
Malli: Oma
Puikot: 8mm KnitPron puinen pyörö
Lanka: Novita Kelo

Neuloin pikkusiskolleni omasta päästäni koalapipon, jonka hän olisi halunnut cybershopista. Tämän neulominen oli nopeaa ja sisko teki tupsut, joten niihinkään ei kulunut aikaa. Piposta tuli kiva ja toivottavasti lämmin.

Skew
Puikot: 2.25 mm Nova metal 100cm pyörö
Lanka: Regia Design Line by Kristin Nicholas Garden Effects

Nämä sukat menivät sukkahaasteen syyskuun sukiksi. Haasteena oli haastaa itsensä ja nämä vaikuttivat sopivilta. Loppujen lopuksi sukat olivat helppo ja kiva neuloa vaikka niistä ei sukkia uskonut tulevan. Sukista kylläkin tuli hieman liian kapeat omiin jalkoihini. 


4 kommenttia:

 1. Oo, onpa söpö koala (meinasin eka kirjoittaa kuola :D ) -pipo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli kyllä söpömpi kuin ajattelin :D Koalan typoaminen on ihan normaalia :P

   Poista
 2. Nuo Charlotat on kyllä superkauniit! Haluaisin itsekin jossain välissä ottaa sellaiset puikoille. Oon vähän suunnitellut käyväni viikonloppuna lankaostoksilla lokakuun paketin merkeissä, joten seurailepa ensi viikolla postiasi. :)

  -Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastuin tuohon malliin silloin kun se ilmestyi, mutta aloitin ja purin sukat noin 3 kertaa ennenkuin oikea lanka löytyi.
   Odotan innolla pakettia :)

   Poista