maanantai 14. lokakuuta 2013

Viikko 41

Perjantaina sain lokakuun SNY paketin. En ole ollut pitkään aikaan niin innoissani paketista tai langan kerimisestä mitä perjantaina. Taikapallo oli ihana ja päältä päin ei pystynyt sanomaan muuta kuin ihanan pehmeää ruskeaa huivilankaa ja kiva puinen heijastin. Palloa ravistaessa se kuulosti ihan tulitikuilta.


Palloa keriessä sieltä paljastuikin vaikka mitä! Ensin löytyivät sukat, sen jälkeen kynsilakkaa, sitten alkoi tippua nappeja, salmiakkirasia ja lopuksi löytyi ne tulitikutkin mitä aluksi jo kuuntelin, nimittäin aski myrskytulitikkuja, ja lopuksi langan vyöte ja neuleohje. Paketti oli aivan täydellinen. Nyt harmittaa että tämän vuoden syysleiri jää välistä, mutta ehkä tässä tulee mentyä mökille jonain viikonloppuna! Napit ovat ihania kookosnappeja(?) ja Isagerin Alpakka lanka on aivan uutta, mutta niin pehmeää ja ihanan väristä. Neulon siitä saamani neuleohjeen mukaisen huivin.



Viime viikolla neuloin mummolleni joululahjasukkia. Ne tulevat varmaankin tällä viikolla valmiiksi, sillä ei puutu enään paljoa! Muuta kesken olevaa en tainnutkaan ehtiä neuloa.



Godrickin notko
Puikot: 3,5mm bambusukkapuikot resorissa ja 4,5mm metalliset muuten
Lanka: Malabrigo Rios värissä Teal

Neuloin itselleni myös pipon viime viikolla. Ainoat pipot, jotka olen tänä vuonna neulonut ovat molemmat nähty myös Harry Potter elokuvissa Hermionen päässä. Ehken osaa neuloa muuta kuin petroolin värisiä Hermionen pipoja. Resorin jälkeen olisin voinut ottaa vielä paksummat puikot käyttöön, jotta piposta olisi tullut enemmän Hermionen pipon kaltainen. Toimii se silti näinkin. Malabrigon Rios on ehkä suosikki lankani, sillä se on niin pehmeää, kiiltävää ja värit ovat aivan ihania.

5 kommenttia:

  1. Hienon paketin olet saanut. ja kivan näköinen huiviohje mukana :).

    Kauniit sukat ja pipo.

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihanan Taikapallo! SNY:si on todella taitava kun on tuon kaiken saanut niin nätisti osannut keriä palloksi. Kaunis päähine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä! En osannut tehdä läheskään yhtä kaunista palloa :D

      Poista
  3. Hihii, kiva jos tykkäsit! Napit on juu kookosta, ja langan kanssa arvoin tovin - olis ollut paljon kivoja! Mut hyvä jos osu nappiin. :) Mun mielestä tässä SNY-hommassa yks parhaita juttuja on, kun löytää uusia ihania lankoja, joista ei edes tiennyt.

    Tuo pipo on muuten tosi kiva (sukat myös!), pitäisi ehkä kokeilla joskus!

    - Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä niin ihana paketti! Lanka on aivan ihanaa ja se on kyllä kivaa etttä saa uusia lankoja, ja voi ilahduttaa muita uudella lankamerkillä.

      Poista