keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevät!

Tietääkö joku muu sen tunteen kun istuu sohvalta ja se näyttää lähinnä tältä:


Keskeneräisiä töitä pyörii ympärillä ja kaikkien langat on solmussa keskenään. Neuloisikohan sitä maaliskuun ihkulankahaastesukkaa? Se on kyllä muutenkin tosi ihku, mallina Raikun ihana Charlotta toinen, lankana ihana Väinämöinen värissä Sahrami.


Toisaalta jo huvittaisi keskittyä huhtikuun haastesukkiin. Ensimmäisen kantapää alkaa olla jo valmis. Täysin uusi tekniikka minulle. Sukat aloitetaan siis kantapäästä ja kantapää tehdään muutenkin ihan uudella tavalla minulle. Mallina niissä double heelix, suomennetussa ohjeessa kaksoiskantakierre.


Keväisestä ilmasta johtuen ehkä sittenkin toiset robottisukat. Langat ovat niin keväisen värisiä. Toisaalta robotteja on jo tullut neulottua aika pitkälle. 

 

Hederat on ollut kesken jo iäisyyden, tulisivat jo valmiiksi. Väri on vaan mahdollisimmat epäkeväinen, tumma harmaa. Luennoillakaan en ole jaksanut neuloa näitä. Ehkä ne saavat odottaa, kunhan kivemmat työt ovat valmiita.


Toisaalta voisi kuluttaa aikaansa etsien jotain ihanaa mallia siskoni kanssa värjäämille langoille. Niistäkin tuli niin ihanan näköisiä. Mitähän kivaa niistä keksisi?


Lankakorista pilkistää villapaidan alku. Driftwoodkin odottaa valmistumistaan. Saisikohan sen kesäksi valmiiksi? Toisaalta toinenkin, kesäisenmpi paita on kesken ja odottaa vuoroaan. Tässä ei tosin ole saumoja, joten sinänsä mukavampi tehdä.


Kevään virkkausvimmakin iski tietenkin. Uusimmassa Novitassa oli ohje kivan näköisistä neliöistä virkattuun paita/tunika/mekkoon. Siihenhän voisi yhdistää ajat sitten virkkaamani pöytäliina/tabletin... Tämän todennäköinen valmistumisaika on ehkä kesällä 2015, aikaisintaan.


Ehkä kaivankin sen todella kauan keskeneräisen neulepaitani ja rupean neulomaan sitä seuraavaksi. Toisaalta saatan vaihtaa sittenkin johonkin muuhun jo puolen tunnin päästä. Ja ainiin, onhan niitä keskeneräisiä muitakin...

1 kommentti:

  1. Mäkin aloitin ton paidan! Totesin kuitenkin kolmen ruudun jälkeen ettei mun kärsivällisyys riitä niin hitaasti etenevään projektiin :D

    VastaaPoista