keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Jotain valmista

Vihdoin raaskin laskea puikot lattialle ja keskittyä niihin harvoihin valmistuneisiin... Kaikki on olleet valmiita jo pitkän aikaa, muta vasta nyt päätyvät blogiin asti.

Pikkusukat
Ohje: Oma
Puikot: 2.75mm puiset sukkapuikot
Lanka: Jotain korin pohjalta löytynyttä
Nämä sukat on tehty maaliskuun 1.-2. päivä. Sukat menivät isäni kaverin pojalle, kun he kävivät Suomessa. Sukat olivat todella nopeat, sillä ne ovat niin pienet.


Rai rai rai
Ohje: Rai
Puikot: 3mm puiset sukkapuikot
Lanka: teeteen Pallas
Nämäkin sukat ovat valmistuneet jo 5.3. Lanka on SNY:ltäni saamaa ja näillä osallistuin myös Suuren sukkahaasteen helmikuun haasteeseen. Voitin jopa arvonnassa ja sain palkinnoksi söpö projektipussukan.

Kevät
Ohje: Oma
Puikot: 3mm puiset sukkapuikot
Lanka: Novita Nalle
Nämä valmistuvat 18.3. Olivat sellaiset haluan jotain simppeliä tehtävää luennolle sukat. Sukissa on palmikkoa, jotteivat olisivat olleet niin tylsät.

Pakkashanki
Ohje: Oma
Puikot: 8mm muoviset puikot
Lanka: Schoppel-Wolle Merino Lace ja Svarta Fåret Paljett
Tämä huivi on valmistunut jo helmikuun alkupuolella. Kuvien ottaminen jäi kun huivi meni heti käyttöön. No nyt siitä kuitenkin on huono kuva. 

Tälläista tällä kertaa. Taidan palata keskeneräisten joukkoon.

2 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera! Olkoonkin, että kuvat ovat pidemmältä aikaväliltä. Itse en ole saanut koko tämän vuoden puolella noin monia neulomuksia valmiiksi! :D

  Saitkin varmaan viestin SNY-emolta, että huhtikuun pakettisi on myöhässä? Olen siitä äärimmäisen pahoillani, mutta sairastelut tulivat hiukan puskasta. Lähiaikoina voit kuitenkin odottaa yllätystä postiisi... ;)

  Ihania kevätpäiviä Sinulle!

  T. SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain emolta viestin. Paketti ei ole vielä tullut mutta maanantaina varmana sitten :) Eipäs se haittaa ettei tullut ihan ajallaan kun muutenkaan tässä paljoa aikaa ollut tehdä mitään

   Poista